
Domowy wyrób kiełbas Wyd. II
-
Autor: Carroll Ricki
- ISBN: 978-83-7773-227-4
- EAN: 9788377732274
- Oprawa: miękka
- Wydawca: RM
- Format: 235x165x13mm
- Język: polski
- Liczba stron: 258
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
17,52złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,52 zł
Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, baraniny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie. Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swoim rodzaju kiełbasę, znacznie lepszą od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet dobrym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, niepowtarzalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i wiele innych. Znajdują się tu przepisy na tradycyjnie pojmowane kiełbasy, ale też przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, oraz kaszanki i kiełbasy wykonane baz użycia osłonki. Znalazł się tu nawet cały rozdział poświęcony kiełbasom wegetariańskim! Domowy wyrób kiełbas to powrót do wspaniałych kulinarnych tradycji