Domowe wędzenie żywności Wyd III
-
Autor: Warren R. Anderson
- ISBN: 9788377732175
- EAN: 9788377732175
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: RM
- Format: 16.5x23.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 256
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocenDodaj recenzję
-
18,22złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,22 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.