 
    Domowe wędzenie żywności
- 
                        Autor: Warren R. Anderson
- ISBN: 9788377730775
- EAN: 9788377730775
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: RM
- Format: 16.0x23.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 320
- Rok wydania: 2013
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
- 
                    
                    Brak ocen
- 
                    15,55złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,55 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
         
                    
            Domowe wędzenie żywności
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. 
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.
        
     
