
Domowe konserwowanie żywności Wyd. II RM
-
Autor: Chadwick Janet
- ISBN: 978-83-7773-140-6
- EAN: 9788377731406
- Oprawa: miękka
- Wydawca: RM
- Format: 230x160x15mm
- Język: polski
- Liczba stron: 216
- Rok wydania: 2013
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
12,06złCena detaliczna: 19,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,06 zł
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura. Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii ? idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek. Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.