Domowa masarnia
ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin
-
Autor: Gahm Bernhard
- ISBN: 978-83-7175-869-0
- EAN: 9788371758690
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Delta W-Z Oficyna Wydawnicza
- Format: 235x170x10mm
- Język: polski
- Liczba stron: 148
- Rok wydania: 2016
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
24,09złCena detaliczna: 30,50 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,29 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.