Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów. Wyd. III
-
Autor: Rigg Annie
- ISBN: 978-83-8151-446-0
- EAN: 9788381514460
- Oprawa: miękka
- Wydawca: RM
- Format: 231x218mm
- Język: polski
- Liczba stron: 96
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
16,77złCena detaliczna: 29,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,77 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo „zwieńczać” codzienne posiłki deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie!
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na świąteczne okazje lub na co dzień.