Ciasta smażone
Pączki, faworki, racuchy
-
Autor: Alina Stradecka
- ISBN: 9788325801656
- EAN: 9788325801656
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: KDC Klub dla Ciebie
- Format: 14.0x22.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 128
- Rok wydania: 2009
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
13,04złCena detaliczna: 19,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,04 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.