Ciasta i desery Krok po kroku. Wyd. II RM
-
Autor: Magnier-Moreno Marianne
- ISBN: 978-83-7773-187-1
- EAN: 9788377731871
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: RM
- Format: 19.0x23.3
- Język: polski
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2010
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
18,23złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,23 zł
Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są one owocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnej kuchni.
Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania wypieków i deserów nauczysz się robić kremy, słodkie sosy i musy, tarty, których kolory przyprawiają o zawrót głowy, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, rolady, serniki, a także klasyczne ciasta o niepowtarzalnych smakach.
Chlebek bananowo-orzechowy, ciasto marchewkowe, pannacotta, tiramisu – w przyrządzaniu tych smakołyków pomogą Ci również rady autorki i mistrzów kuchni.