Chleb BR
Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
-
Autor: Hamelman Jeffrey
- ISBN: 9788328012592
- EAN: 9788328012592
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Buchmann
- Format: 18.5x23.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 478
- Rok wydania: 2013
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
28,46złCena detaliczna: 49,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,46 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego „biblię” - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.