Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru
-
Autor: Bednarska Agnieszka
- ISBN: 978-83-8317-106-7
- EAN: 9788383171067
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Pascal
- Format: 210x162mm
- Język: polski
- Liczba stron: 272
- Rok wydania: 2023
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
36,63złCena detaliczna: 65,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,74 zł
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?