KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej

Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej

  • ISBN: 9788323216988
  • EAN: 9788323216988
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe UAM
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 130
  • Rok wydania: 2006
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 21,25
     zł
    Cena detaliczna:  26,25 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,25
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Spis treści: Wykaz ważniejszych skrótów i symboli 1. Pozostałości chemiczne w żywności 2. Micelarna chromatografia cieczowa 3. Badanie mechanizmn retencji sulfonamidów 4. Zależność między aktywnością a strukturą związku 5. Kontrola jakości preparatów farmaceutycznych 6. Analiza sulfonamidów w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego 7. Część eksperymentalna 8. Podsumowanie Literatura
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj