KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...

Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

  • ISBN: 978-83-7845-860-9
  • EAN: 9788378458609
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: SBM
  • Format: 16,5x24 cm
  • Język: polski
  • Seria: WADEMEKUM
  • Liczba stron: 192
  • Rok wydania: 2015
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 16,61
     zł
    Cena detaliczna:  29,95 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,61
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj