KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

  • ISBN: 978-83-240-9335-9
  • EAN: 9788324093359
  • Oprawa: twarda
  • Wydawca: Znak JednymSłowem
  • Format: 195x250
  • Język: polski
  • Liczba stron: 304
  • Rok wydania: 2024
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 84,52
     zł
    Cena detaliczna:  129,99 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 84,52
x
x

Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy

Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods - poprawiające zdrowie, samopoczucie i wygląd. Wprowadzając kiszonki i zakwasy do codziennej diety, wspierasz swój mikrobiom i wspomagasz dobrostan.

A co przyrządzić z samodzielnie przygotowanych kiszonek? Wybór jest ogromny: paella z bobem i kiszonymi cytrynami, fasolka szparagowa w buraczanej tempurze, pieczony camembert z kiszonymi burakami w miodzie czy zupa z podkiszonych pomidorów, a do kanapek kremowy serek z kiszonych nerkowców albo ogórki kiszone z miodem lipowym. (Pst! To dopiero początek!)

WPROWADŹ MAGIĘ FERMENTACJI DO SWOJEJ KUCHNI!

Veronika Szwejk i Mikołaj Bator, współzałożyciele największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce, dzięki którym kimchi, kombucha i zakwas z buraków weszły na stałe do diety Polaków i stały się elementem stylu życia. Stworzyli książkę, która pozwoli ci poznać wszystkie tajniki zdrowej fermentacji.

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj