KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Żywność probiotyczna

Żywność probiotyczna

Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

  • Autor: Donna Schwenk
  • ISBN: 978-83-65404-19-0
  • EAN: 9788365404190
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Vital
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 324
  • Rok wydania: 2015
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Średnia ocena: 5,00 (1)
  • 22,93
     zł
    Cena detaliczna:  39,30 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,58
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Badania naukowe wykazały, że współczesne społeczeństwo jest coraz bardziej podatne na choroby, a odporność większości ludzi jest na alarmująco niskim poziomie. Nic dziwnego, skoro codziennie dostarczamy swoim organizmom masę zbędnych, a nawet szkodliwych związków chemicznych, znajdujących się w większości spożywanych przez nas posiłków. Na szczęście istnieje na to sposób. Jest nim żywność probiotyczna. Autorka ujawnia związek pomiędzy pozbawioną równowagi florą jelitową i szeregiem dolegliwości, jak nadciśnienie, alergie, depresja, autyzm, zespół jelita drażliwego i wiele innych. Pomaga wziąć zdrowie we własne ręce, ucząc jak przyrządzać i wprowadzać do diety trzy potężne probiotyczne produkty – kefir, kombuchę i kiszone warzywa. Stosując opracowany przez nią program żywieniowy możesz zalać swój organizm miliardami pożytecznych bakterii, które przywrócą w Twoim ciele równowagę i pozwolą mu uzdrowić się w naturalny sposób. Ta książka rozwieje wszelkie obawy przed samodzielnym przygotowaniem probiotycznej żywności, pozwalając Ci wyleczyć układ pokarmowy oraz doświadczyć energii, zdrowia i witalności, które staną przed tobą otworem, kiedy twoje ciało zacznie działać tak, jak powinno. Znajdziesz tu ponad 100 przepisów na proste i smaczne potrawy zawierające probiotyczną żywność, od koktajli po desery. Poznasz również przydatne informacje dotyczące korzystnych właściwości prebiotyków takich jak jabłka, brokuły, cebula, dynia piżmowa, kiełki brukselki i miód. Naturalna żywność gwarancją zdrowia!
✖ Opinia niepotwierdzona zakupem
Angie, ocena: 5/5
2016-07-13
Jak przekonuje autorka tej pozycji, nasz organizm jest w stanie zwalczać każdą dolegliwość samodzielnie. Wystarczy, że mu na to pozwolimy odtwarzając jego naturalne mechanizmy obronne oparte na znajdujących się w naszych jelitach bakteriach. Sami je osłabiliśmy jedząc przetworzone, na wskroś chemiczne pokarmy, a teraz uzyskaliśmy możliwość przywrócenia naturalnego stanu równowagi. Sprawdziłam to na sobie i mogę potwierdzić, że porady Donny Schwenk działają. Już po tygodniu stosowania żywności probiotycznej czuję się o niebo lepiej i nie muszę łykać żadnych proszków. Aż trudno mi sobie wyobrazić, jak wspaniale poczuję się, gdy ukończę trzytygodniowy program autorki. Gorąco polecam każdemu, kto chce być zdrowy.
 
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj