
Zrób to sam. Kiełbasy własnego wyrobu
70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
-
Autor: Gahm Bernhard
- ISBN: 83-7073-437-5
- EAN: 9788370734374
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Multico
- Format: 190x130x8mm
- Język: polski
- Seria: ZRÓB TO SAM
- Liczba stron: 144
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
18,37złCena detaliczna: 27,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,37 zł
x

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci
Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Domowy wyrób wędlin to:
- rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
- sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
- zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.