Zimna kuchnia
Przepisy, przygotowanie, dekorowanie
-
Autor: Metz Reinhold Szameitat Hans
- ISBN: 978-83-7993-339-6
- EAN: 9788379933396
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Rea
- Format: 290x220x25mm
- Język: polski
- Liczba stron: 408
- Rok wydania: 2018
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
74,14złCena detaliczna: 130,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 74,14 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw. Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.