Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
-
Autor: Joanna Duda Sebastian Krzywda
- ISBN: 9788302219030
- EAN: 9788302219030
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: WSiP
- Format: 240x170x11mm
- Liczba stron: 296
- Rok wydania: 2024
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
45,60złCena detaliczna: 52,60 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,60 zł
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych.
Różnorodne typy zadań zadania testowe zamknięte, zadania typu prawda / fałsz, zadania z uzupełnianiem treści, zadania do pracy grupowej stanowią interesującą formę utrwalania wiadomości i dbają o rozwój kompetencji w różnych obszarach.
Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie wiadomości w formie krzyżówek, aby ułatwić zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.
Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, polecamy jednak korzystać z niego wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12.