KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1

branża gastronomiczna Technik żywienia i usług gastronomicznych

  • ISBN: 9788302219023
  • EAN: 9788302219023
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: WSiP
  • Format: 240x170x11mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 296
  • Rok wydania: 2024
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 45,60
     zł
    Cena detaliczna:  52,60 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,60
x
x
Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy. Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co dzień, ćwiczy również umiejętność obliczania wartości odżywczej. Zeszyt GASTROnomiczny obfituje w różnorodne typy zadań – od typowych zadań testowych zamkniętych, poprzez zadania wyboru prawdy / fałszu, zadania uzupełniania treści, aż do zadań otwartych realizowanych pojedynczo, w parach lub grupach – dzięki czemu wspiera rozwój kompetencji w różnych obszarach, w tym umiejętności interpersonalnych i przygotowuje do egzaminu zawodowego. Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie w formie krzyżówek, które ułatwiają efektywne zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach. Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, jednak polecamy połączyć go wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12. Kup podręcznik do kompletu Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1(Nowe okno).
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj