Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
branża gastronomiczna Technik żywienia i usług gastronomicznych
-
Autor: Joanna Duda Sebastian Krzywda
- ISBN: 9788302219023
- EAN: 9788302219023
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: WSiP
- Format: 240x170x11mm
- Język: polski
- Liczba stron: 296
- Rok wydania: 2024
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
45,60złCena detaliczna: 52,60 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,60 zł
x
Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy. Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co dzień, ćwiczy również umiejętność obliczania wartości odżywczej.
Zeszyt GASTROnomiczny obfituje w różnorodne typy zadań – od typowych zadań testowych zamkniętych, poprzez zadania wyboru prawdy / fałszu, zadania uzupełniania treści, aż do zadań otwartych realizowanych pojedynczo, w parach lub grupach – dzięki czemu wspiera rozwój kompetencji w różnych obszarach, w tym umiejętności interpersonalnych i przygotowuje do egzaminu zawodowego.
Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie w formie krzyżówek, które ułatwiają efektywne zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.
Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, jednak polecamy połączyć go wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12. Kup podręcznik do kompletu Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1(Nowe okno).