KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Zawód Sommelier

Zawód Sommelier

czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji

  • ISBN: 9788361241003
  • EAN: 9788361241003
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Wydawca: Magazyn Wino
  • Format: 14.5x23.5cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 160
  • Rok wydania: 2007
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 36,11
     zł
    Cena detaliczna:  51,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,11
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Według najprostszej definicji sommelier to nikt inny, jak kelner odpowiedzialny w restauracji za serwis napojów, ze szczególnym uwzględnieniem wina. Tylko tyle i aż tyle. W restauracjach, w których wino odgrywa równorzędną serwowanym potrawom rolę, funkcja sommeliera to coś znacznie więcej. Właściwym współczesnym określeniem wobec sommeliera będzie raczej menedżer restauracji odpowiedzialny za wino i inne napoje oraz cygara, funkcja ta bowiem wykracza daleko poza ramy klasycznego terminu "kelner".
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj