ZAWIERUCHA W KUCHNI KSIĄŻKA ZWYCIĘZCY PROGRAMU MASTERCHEF
Książka zwycięzcy programu MasterChef Sezon 8
-
Autor: GRZEGORZ ZAWIERUCHA
- ISBN: 978-83-8053-646-3
- EAN: 9788380536463
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Burda Książki
- Format: 20,4x26 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 240
- Rok wydania: 2019
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
32,94złCena detaliczna: 59,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,94 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Cóż może powstać z połączenia pasji, determinacji i poczucia humoru? Odpowiedź jest prosta znakomite potrawy.
I takie właśnie dania znajdziecie w książce zwycięzcy programu MasterChef 2019 Grzegorza Zawieruchy.
Grzegorz ma doskonałe wyczucie smaku i do gotowania przystępuje z pełnym zaangażowaniem. Dzięki jego książce przeżyjecie kulinarną przygodę. Przeniesiecie się do wspomnień z dzieciństwa, poczujecie morską bryzę i wiatr w żaglach oraz doświadczycie wysublimowanej kuchni mistrzów.
Zawierucha w kuchni to rodzinne potrawy z autorską nutą sałatka z selera, śledzie w borowikach lub przepyszna kremówka.
To inspirowane podróżami smakołyki, m.in. dorada po tajsku oraz tacos z krewetkami, guacamole i czerwoną cebulą.
To smaki wybrednych żeglarzy, m.in. zupa rybna Brodet, tatar z ostrygi oraz krewetki w pomidorach z szafranem i lawendą.
To wreszcie wyrafinowane smaki z kuchni MasterChefa, m.in. foie gras ze szparagami i smardzami, comber jagnięcy w sosie miętowym czy danie przyjaciela Grześka Mariusza krem z bobu z wędzonym łososiem i karmelizowaną figą.
Jeśli więc macie ochotę zaprosić Zawieruchę do swojej kuchni ta książka jest właśnie dla Was.
I takie właśnie dania znajdziecie w książce zwycięzcy programu MasterChef 2019 Grzegorza Zawieruchy.
Grzegorz ma doskonałe wyczucie smaku i do gotowania przystępuje z pełnym zaangażowaniem. Dzięki jego książce przeżyjecie kulinarną przygodę. Przeniesiecie się do wspomnień z dzieciństwa, poczujecie morską bryzę i wiatr w żaglach oraz doświadczycie wysublimowanej kuchni mistrzów.
Zawierucha w kuchni to rodzinne potrawy z autorską nutą sałatka z selera, śledzie w borowikach lub przepyszna kremówka.
To inspirowane podróżami smakołyki, m.in. dorada po tajsku oraz tacos z krewetkami, guacamole i czerwoną cebulą.
To smaki wybrednych żeglarzy, m.in. zupa rybna Brodet, tatar z ostrygi oraz krewetki w pomidorach z szafranem i lawendą.
To wreszcie wyrafinowane smaki z kuchni MasterChefa, m.in. foie gras ze szparagami i smardzami, comber jagnięcy w sosie miętowym czy danie przyjaciela Grześka Mariusza krem z bobu z wędzonym łososiem i karmelizowaną figą.
Jeśli więc macie ochotę zaprosić Zawieruchę do swojej kuchni ta książka jest właśnie dla Was.