Wnętrza w gastronomii
Poradnik dla osób otwierających swój biznes
-
Autor: Jolanta Nowak-Wicherska
- ISBN: 9788394946623
- EAN: 9788394946623
- Oprawa: oprawa: broszurowa
- Wydawca: Jolanta Nowak-Wicherska
- Format: 165x225 mm
- Język: polski
- Liczba stron: 200
- Rok wydania: 2019
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
26,95złCena detaliczna: 49,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,95 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Książka ""Wnętrza w gastronomii"" napisana przez Jolantę Nowak-Wicherską (projektantka wnętrz, architekt krajobrazu w firmie Przytulne Wnętrze - Jolanta Nowak-Wicherska oraz konsultantka w zakresie aranżacji wnętrz w HorArt Horeca Academy Poland) wbrew pozorom nie omawia jedynie aranżacji wnętrz. Nie jest też typowym poradnikiem. To dwustustronicowe połączenie podręcznika, przewodnika, księgi inspiracji oraz ćwiczeń. Dzięki temu samodzielnie wybierzesz, które z tych części są najlepsze właśnie dla Ciebie.
I. Przygotuj się - znajdziesz tu wiele informacji m.in. na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy na najem lokalu, jaką wybrać formę prawną dla swojej działalności, jak przygotować się do rozpoczęcia biznesu. W tej części znajdują się dwa rozdziały pisane przez Macieja Zarzeckiego.
II. Planujemy zaplecze - dowiesz się, jakich materiałów możesz użyć. Przeczytasz o przykładach dotyczących HACCP, GMP i GHP (rozdział gościnny autorstwa Marty Teterycz). Dowiesz się, jakie dokumenty musisz mieć, by przejść przez odbiór lokalu oraz czy kontakt z sanepidem jest taki straszny.
III. Urządzamy salę dla gości - Poznasz zasady, których warto przestrzegać, by wnętrze było atrakcyjne, wygodne (dla gości i obsługi) oraz bezpieczne i dostępne dla osób z obniżoną sprawnością.
IV. Inspiracje - większość tego rozdziału stanowią zdjęcia, które mają pobudzić Twoją wyobraźnię i zachęcić do działania.
V. Informacje dodatkowe.
VI. Miejsce na Twoje przemyślenia, notatki i wykonywane zadania, jeżeli wolisz je robić w innym miejscu, niż zaplanowałam.
I. Przygotuj się - znajdziesz tu wiele informacji m.in. na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy na najem lokalu, jaką wybrać formę prawną dla swojej działalności, jak przygotować się do rozpoczęcia biznesu. W tej części znajdują się dwa rozdziały pisane przez Macieja Zarzeckiego.
II. Planujemy zaplecze - dowiesz się, jakich materiałów możesz użyć. Przeczytasz o przykładach dotyczących HACCP, GMP i GHP (rozdział gościnny autorstwa Marty Teterycz). Dowiesz się, jakie dokumenty musisz mieć, by przejść przez odbiór lokalu oraz czy kontakt z sanepidem jest taki straszny.
III. Urządzamy salę dla gości - Poznasz zasady, których warto przestrzegać, by wnętrze było atrakcyjne, wygodne (dla gości i obsługi) oraz bezpieczne i dostępne dla osób z obniżoną sprawnością.
IV. Inspiracje - większość tego rozdziału stanowią zdjęcia, które mają pobudzić Twoją wyobraźnię i zachęcić do działania.
V. Informacje dodatkowe.
VI. Miejsce na Twoje przemyślenia, notatki i wykonywane zadania, jeżeli wolisz je robić w innym miejscu, niż zaplanowałam.