Wielki leksykon kulinarny
-
Autor: F. Jurgen Herrmann
- ISBN: 9788375445947
- EAN: 9788375445947
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Rea
- Format: 250x175x58mm
- Język: polski
- Liczba stron: 1070
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
56,98złCena detaliczna: 99,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,98 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Obszerne, nowoczesne wydanie encyklopedyczne, prezentujące szeroką wiedzę kulinarną z zakresu kuchni polskiej i międzynarodowej
Książka zawiera ponad 17 000 haseł uporządkowanych alfabetycznie oraz około 1100 kolorowych ilustracji, zapoznaje ze składnikami zarówno klasycznych dań, jak też tymi, które pozwalają na przyrządzenie „modnych” potraw z kuchni różnych narodów.
Leksykon adresowany jest do osób, które dopiero rozpoczynają kształcenie w branży gastronomicznej, oraz tych, które już pracują zawodowo, do pracowników gastronomii, techników żywienia i osób pracujących w handlu artykułami spożywczymi – oraz do wszystkich, którzy chętnie gotują i pasjonują się sztuką kulinarną.