 
    Wielkanocne wędliny i kiełbasy
- 
                        Autor: praca zbiorowa
- ISBN: 9788377071021
- EAN: 9788377071021
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Olimp Media
- Format: 17.0x24.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 128
- Rok wydania: 2012
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
- 
                    
                    Brak ocen
- 
                    15,75złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,75 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
         
                    
            Wielkanoc z naszą książką będzie inspirująca! 
Znajdziesz w niej przepisy na świąteczne kiełbasy (m.in. polską, jałowcową i kresową), pasztety (m.in. z królika, wątróbki drobiowej i cielęcy), a także mięsa na zimno (m.in. szynki, balerony i polędwicę).
Nie zapomnieliśmy też o smakołykach dla miłośników prostego jadła – salcesonach, kaszankach i wątrobiankach. 
Ponadto podpowiadamy, jak przygotować do tych wyrobów typowo wielkanocne sosy, np. chrzanowy, tatarski czy wiosenny, które znakomicie podnoszą smak potraw. 
W przyrządzeniu tych wszystkich pyszności pomogą ci szczegółowe instrukcje. Przekonasz się, że to wcale nie jest trudne.
        
     
