KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Wegańska spiżarnia

Wegańska spiżarnia

Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa

  • ISBN: 978-83-65601-00-1
  • EAN: 9788365601001
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: Illuminatio
  • Format: 18,9x22,8 cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 224
  • Rok wydania: 2021
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 33,87
     zł
    Cena detaliczna:  59,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,99
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku! Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ? Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz: – przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać, – instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki, – genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę. __ „Wegańska Spiżarnia” podnosi poprzeczkę w kuchni opartej na roślinach, pokazując, że weganizm to pełne głębokiego smaku dania i brak nudy na talerzu.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj