KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD

  • Autor: Gahm Bernhard
  • ISBN: 9788375445480
  • EAN: 9788375445480
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Rea
  • Format: 17.0x23.5cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 128
  • Rok wydania: 2014
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 14,31
     zł
    Cena detaliczna:  22,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,30
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj