Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD
-
Autor: Gahm Bernhard
- ISBN: 9788375445480
- EAN: 9788375445480
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Rea
- Format: 17.0x23.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 128
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
14,31złCena detaliczna: 22,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,30 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak.
W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.