Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
-
Autor: Gahm Bernhard
- ISBN: 978-83-7993-506-2
- EAN: 9788379935062
- Oprawa: oprawa: broszurowa
- Wydawca: Rea
- Format: 235x165mm
- Język: polski
- Liczba stron: 136
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
13,86złCena detaliczna: 24,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,86 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.