KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021

  • Autor: Gahm Bernhard
  • ISBN: 978-83-7993-506-2
  • EAN: 9788379935062
  • Oprawa: oprawa: broszurowa
  • Wydawca: Rea
  • Format: 235x165mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 136
  • Rok wydania: 2021
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 13,86
     zł
    Cena detaliczna:  24,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,86
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj