Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) REA
-
Autor: Gahm Bernhard
- ISBN: 978-83-7993-006-7
- EAN: 9788379930067
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Rea
- Format: 235x165x10mm
- Język: polski
- Liczba stron: 128
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
13,20złCena detaliczna: 22,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,72 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Ponad 100 zdjęć oraz:
informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.
Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.