Wędzenie dla smakoszy
-
Autor: Quirini Cosima Bellersen
- ISBN: 978-83-7993-282-5
- EAN: 9788379932825
- Oprawa: miękka ze skrzydełkami
- Wydawca: Rea
- Format: 235x165x10mm
- Język: polski
- Liczba stron: 144
- Rok wydania: 2017
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
19,91złCena detaliczna: 34,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,91 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach
– Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować.
• Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
• Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
• Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki.
Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!