Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy
-
Autor: Franz Siegfried Wagner
- ISBN: 978-83-7073-766-5
- EAN: 9788370737665
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Multico
- Format: 215x153x14mm
- Język: polski
- Liczba stron: 136
- Rok wydania: 2023
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
20,41złCena detaliczna: 35,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,42 zł
x
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
• 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!