Wędliny. Domowy wyrób Wyd. 2014
Domowy wyrób
-
Autor: Marta Szydłowska
- ISBN: 978-83-7845-480-9
- EAN: 9788378454809
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: SBM
- Format: 16.5x24.0cm
- Język: polski
- Seria: SMACZNE I ZDROWE
- Liczba stron: 64
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
5,54złCena detaliczna: 9,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,54 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Wędliny na polskim stole obecne są na co dzień i od święta. Swoim zapachem i smakiem są w stanie podnieść walory każdego niemal dania. Do łask wraca wspaniała sztuka domowego wyrobu tych mięsnych specjałów. Książka Wędliny. Domowy wyrób podpowie, jak krok po kroku przyrządzić soczysty baleron, peklowaną golonkę, aromatyczną kiełbasę oraz kaszankę. Staropolska tradycja w połączeniu z odrobiną zapału i wiedzy pozwolą każdemu rozkoszować się samodzielnie przyrządzanymi mięsnymi przysmakami.