W piekarni Pięciu Przemian
Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
-
Autor: Anna Czelej
- ISBN: 978-83-65170-02-6
- EAN: 9788365170026
- Oprawa: miękka ze skrzydełkami
- Wydawca: Illuminatio
- Format: 205x140x15mm
- Język: polski
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
19,81złCena detaliczna: 34,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,81 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe… oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!