W gospodarstwie. Skąd się biorą mleko, jajka,...
Skąd się biorą mleko, jajka, frytki, popcorn...
-
Autor: Jager Katja Ibelings Anne
- ISBN: 978-83-7175-810-2
- EAN: 9788371758102
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Delta W-Z
- Format: 23.5x23.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 45
- Rok wydania: 2013
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
11,55złCena detaliczna: 21,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,55 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Frytki, popcorn i naleśniki - bardzo wiele naszych przysmaków pochodzi z wiejskiego gospodarstwa. Pies podwórzowy Misiek nie bardzo może w to uwierzyć. Misiek chce to zbadać - wybierz się z nim na ekscytującą wędrówkę w poszukiwaniu kulinarnych tropów.