Usługi gastronomiczne WSiP
-
Autor: Kmiołek Anna
- ISBN: 9788302135927
- EAN: 9788302135927
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: WSiP
- Format: 242x170x9mm
- Język: polski
- Liczba stron: 168
- Rok wydania: 2013
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
71,09złCena detaliczna: 82,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 71,09 zł
x
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi oraz przygotowania miejsca wykonania usługi, doboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.