Tylko białko roślinne
Strączki, zboża i orzechy
- ISBN: 9788377072325
- EAN: 9788377072325
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: OLIMP WYDAWNICTWO
- Format: 19.0x23.4cm
- Język: polski
- Liczba stron: 160
- Rok wydania: 2018
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
18,49złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,49 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze oraz orzechy.
Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem. Ugotuj zupę z soczewicy lub fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest mnóstwo – skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.