KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki The Japanese Larder

The Japanese Larder

Bringing Japanese Ingredients Into Your Everyday Cooking

  • Autor: Hara Luiz
  • ISBN: 9781911127628
  • EAN: 9781911127628
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: Quarto Publishing
  • Format: 20.0x26.0cm
  • Język: angielski
  • Liczba stron: 256
  • Rok wydania: 2018
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 104,43
     zł
    Cena detaliczna:  129,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 104,43
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
The Japanese Larder is a stunning cookery book that demystifies Japanese ingredients and cooking by introducing key ingredients and techniques that are easy to acquire. Most of us have heard of ingredients such as miso, mirin, tofu and matcha, but how many of us feel confident using these ingredients in our everyday cooking? In this beautifully illustrated cookbook, Luiz Hara introduces the ingredients in authentic Japanese recipes and shows you how they can transform all types of non-Japanese dish. With over 100 delicious and easy-to-make everyday recipes, you can discover how to use leftover miso, noodles or soy sauce to elevate any dish into a mouth-watering meal. From the author of Nikkei Cuisine, The Japanese Larder is an inspirational cookbook that celebrates the diversity and versatility of Japanese ingredients – from tofu and persimmon to green teas and dashi broth. Grab that packet of miso paste from your fridge, buy some ponzu or yuzu from the ethnic section of your local supermarket, and discover a new world of taste and flavour thanks to Luiz’s delicious recipes.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj