Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Le Cordon Bleu
nowość
-
Autor: Opracowanie Zbiorowe
- ISBN: 9788383530758
- EAN: 9788383530758
- Oprawa: oprawa: twarda
- Wydawca: Jedność
- Format: 280x230 mm
- Język: polski
- Seria: Le Cordon Bleu
- Liczba stron: 312
- Rok wydania: 2024
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
65,44złCena detaliczna: 119,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,44 zł
x
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.
W książce znajdziesz:
- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
- 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!