
Sushi, paella, guacamole. 120 klasycznych potraw
-
Autor: Opracowanie zbiorowe
- ISBN: 978-83-7971-041-6
- EAN: 9788379710416
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Jedność
- Format: 240x195x20mm
- Język: polski
- Seria: SZKOŁA GOTOWANIA KROK PO KROKU
- Liczba stron: 256
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
15,68złCena detaliczna: 29,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,95 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Szkoła gotowania krok po kroku.
Jak przygotować oryginalne sushi, kugel, chili con carne czy guacamole? Jak upiec tradycyjne apple pie czy brownies?
W tej książce znajdują się receptury opracowane przez szefów kuchni z różnych zakątków całego świata. Każdy smakosz znajdzie coś dla siebie. Preferujesz konkretne smaki, szukałeś przepisu na potrawę, której skosztowałeś podczas ostatniego urlopu? Publikacja w prosty, przystępny sposób pomoże Ci krok po kroku przyrządzić we własnej kuchni poszczególne, nietypowe dania. Sprawdzone w redakcyjnej kuchni przepisy pozwolą na zorganizowanie etnicznego wieczoru dla przyjaciół i z pewnością zachwycą również Twoich gości.
Publikacja podzielona została na dwie części. Pierwsza z nich to swoista szkoła gotowania – świetne rozwiązanie dla tych, którzy w kuchni stawiają dopiero pierwsze kroki. Na pewno okaże się pomocna także dla osób bardziej zaawansowanych kulinarnie, ale dotychczas obawiających
się przygotowywania bardziej wyrafinowanych potraw z różnych stron świata. W drugiej części znajdziemy dodatkowy zbiór przepisów przypisanych do poszczególnych kontynentów.