KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

  • Autor: Kmiołek Anna
  • ISBN: 9788302135873
  • EAN: 9788302135873
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: WSiP
  • Format: 242x170x12mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 288
  • Rok wydania: 2016
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 70,13
     zł
    Cena detaliczna:  80,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,13
x
x
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj