Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1
-
Autor: Kmiołek Anna
- ISBN: 9788302135873
- EAN: 9788302135873
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: WSiP
- Format: 242x170x12mm
- Język: polski
- Liczba stron: 288
- Rok wydania: 2016
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
70,13złCena detaliczna: 80,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,13 zł
x
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.