
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
-
Autor: Zienkiewicz Marzanna Teresa
- ISBN: 9788302135903
- EAN: 9788302135903
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: WSiP
- Format: 242x170x7mm
- Język: polski
- Liczba stron: 184
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
44,34złCena detaliczna: 76,60 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,34 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x

Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.