Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Wędzenie, grillowanie, marynowanie
-
Autor: Wolfgang Hauer
- ISBN: 978-83-7073-761-0
- EAN: 9788370737610
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Multico
- Format: 11x19 cm
- Język: polski
- Seria: TRADYCYJNY SMAK
- Liczba stron: 86
- Rok wydania: 2009
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
19,25złCena detaliczna: 35,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,25 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!
* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!