Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Wędzenie, grillowanie, marynowanie
- 
                        Autor: Wolfgang Hauer
 - ISBN: 978-83-7073-761-0
 - EAN: 9788370737610
 - Oprawa: Twarda
 - Wydawca: Multico
 - Format: 216x154x12mm
 - Język: polski
 - Seria: TRADYCYJNY SMAK
 - Liczba stron: 86
 - Rok wydania: 2009
 - Wysyłamy w ciągu: niedostępny
 - 
                    
                    Brak ocen
 - 
                    19,39złCena detaliczna: 35,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,35 zł
 
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
        
            Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!
* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!