Ryby i owoce morza
-
Autor: Marta Krawczyk
- ISBN: 978-83-7845-332-1
- EAN: 9788378453321
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: SBM
- Format: 17.0x24.5cm
- Język: polski
- Seria: SMACZNE I ZDROWE
- Liczba stron: 64
- Rok wydania: 2013
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
5,54złCena detaliczna: 9,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,54 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Ryby pojawiają się na naszych stołach dużo rzadziej niż mięso. Z powodu braku tradycyjnych potraw polskich sporadycznie przyrządzamy także owoce morza. Ale warto pamiętać, że jedne i drugie są bogate w żelazo, a ponadto mają znacznie mniej nasyconych tłuszczów i cholesterolu niż potrawy mięsne. Książka Ryby i owoce morza to zbiór pomysłów zarówno na tradycyjne polskie dania rybne, jak i nowe, zaskakujące sposoby ich przyrządzania. Znalazły się w niej także doskonałe receptury na przygotowanie owoców morza.