Przerwy w jedzeniu. Naukowo udowodniony sposób na
-
Autor: Prof. dr med. Claus Muss
- ISBN: 978-83-65846-74-7
- EAN: 9788365846747
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Vital
- Format: 205x145x15mm
- Język: polski
- Liczba stron: 208
- Rok wydania: 2020
- Wysyłamy w ciągu: 24h
-
Brak ocen
-
11,10złCena detaliczna: 44,40 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,42 zł
Zdrowe jedzenie jest dobre – przerwy w jedzeniu są jeszcze lepsze! Liczne badania naukowe potwierdzają, że tymczasowe przerwy w jedzeniu zapewniają leczniczy efekt. Dzięki tej książce poznasz techniki i programy żywieniowe, które mają moc uzdrawiania. Dowiesz się jak bez uczucia głodu chronić naczynia krwionośne przed arteriosklerozą, odciążyć serce i obniżyć ciśnienie krwi. Przerwy w jedzeniu poprawiają przemianę materii, a wątroba, pęcherzyk żółciowy i nerki pracują bardziej efektywnie. Zredukowany czas spożywania posiłków wpływa też korzystnie na mózg i układ nerwowy. Przerwy w jedzeniu pomogą Ci pozbyć się wielu dolegliwości Opisane przez Autorów programy odżywiania oddziałują bezpośrednio na nasz genom w jądrze komórkowym. Ryzyko zwyrodnienia komórek i powstania nowotworu obniża się dzięki poprawionej ochronie przed wolnymi rodnikami. Lista dolegliwości, od których można trzymać się z dala stosując fazową rezygnację z pożywienia i zdrowemu sposobowi odżywiania jest prawie nieograniczona. Oczyść ciało i umysł