Przechowywanie i konserwowanie żywności
-
Autor: Gabriele Lehari
- ISBN: 83-7073-436-7
- EAN: 9788370734367
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Multico
- Format: 12.8x19.1
- Liczba stron: 128
- Rok wydania: 2006
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
13,87złCena detaliczna: 25,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,87 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso?
Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie
Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie
Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców
i warzyw na zimę?
Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie
Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.