KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Przechowywanie i konserwowanie żywności

Przechowywanie i konserwowanie żywności

  • ISBN: 83-7073-436-7
  • EAN: 9788370734367
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Multico
  • Format: 12.8x19.1
  • Liczba stron: 128
  • Rok wydania: 2006
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 13,87
     zł
    Cena detaliczna:  25,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,87
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso? Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców i warzyw na zimę? Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj