Praktyczne gotowanie według pięciu przemian w.2019
Tradycyjna Medycyna Chińska w kuchni
-
Autor: Anna Czelej
- ISBN: 978-83-8168-021-9
- EAN: 9788381680219
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Studio Astropsychologii
- Format: 205x145x10mm
- Język: polski
- Liczba stron: 246
- Rok wydania: 2020
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
23,96złCena detaliczna: 39,30 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,96 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej to co jemy, powinno być zgodne z naturą żywiołów, które odpowiadają pięciu smakom. Autorka, która jest propagatorką życia zgodnego z filozofią Wschodu, prezentuje wiele prostych i sprawdzonych sposobów na przyrządzanie potraw zgodnie z kuchnią Pięciu Przemian. Poznasz 200 przepisów na sosy, pasty do kanapek, pasztety, zapiekanki, sałatki, zupy, ryby, dania mięsne i warzywne, jajka oraz desery. Przygotowanie posiłków zgodnie z naturalnym obiegiem energii w przyrodzie, wpłynie pozytywnie na zdrowie calej Twojej rodziny i posmakuje wszystkim domownikom. Dzięki zmianom w sposobie gotowania odzyskasz energię a także osiągniesz harmonię. Wspaniałym dodatkiem jest dołączona plansza z produktami diety Pięciu Przemian, która będzie nieocenioną pomocą.