Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3
- ISBN: 978-83-02-13632-0
- EAN: 9788302136320
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: WSiP
- Format: 242x168x11mm
- Język: polski
- Liczba stron: 304
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
68,49złCena detaliczna: 79,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,49 zł
x
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.