
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
-
Autor: Znak Koncept
- ISBN: 978-83-240-8515-6
- EAN: 9788324085156
- Oprawa: Okładka twarda
- Wydawca: Znak Koncept
- Format: 205x250
- Język: polski
- Liczba stron: 264
- Rok wydania: 2025
- Wysyłamy w ciągu: 24h
-
Brak ocen
-
50,91złCena detaliczna: 79,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,15 zł


WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe - znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!