Pieczenie krok po kroku
Podstawowe rodzaje ciast i przepisy dla początkujących
-
Autor: Opracowanie Zbiorowe
- ISBN: 978-3-939991-45-8
- EAN: 9783939991458
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Mak
- Format: 19.0x26.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 144
- Rok wydania: 2009
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
19,72złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,72 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Kto by nie chciał piec ciast jak prawdziwy cukiernik! Z tą książką sukces osiągnie nawet ten, kto w kuchni stawia swoje pierwsze kroki. W ponad 100 przepisach jasno i dokładnie opisano sposoby przyrządzania podstawowych rodzajów ciasta oraz tradycyjnych i współczesnych ciast i tortów. Kolejne etapy pracy są zilustrowane 150 zdjęciami przedstawiającymi krok po kroku najważniejsze czynności. Dzięki temu, że książka zawiera także wiele cennych informacji o składnikach i akcesoriach potrzebnych do pieczenia oraz wskazówki, jak sobie poradzić, gdy coś się nie uda, sukces odniesie też osoba, która dopiero rozpoczyna swoją przygodę z kuchnią.