
Pasta i basta! 150 przepisów na sosy i makarony
- ISBN: 978-83-7971-040-9
- EAN: 9788379710409
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Jedność
- Format: 20x195x242mm
- Język: polski
- Liczba stron: 256
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
15,68złCena detaliczna: 29,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,95 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Szkoła gotowania krok po kroku dla każdego!
Jak zrobić klasyczne ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?
Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przyrządzanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy Was zatem – wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta – na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania…
To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu… kolorach.