Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2
Szkoła ponadgimnazjalna
- 
                        Autor: Ławniczak Danuta Szajna Renata
 - ISBN: 978-83-02-14735-7
 - EAN: 9788302147357
 - Oprawa: Miękka
 - Wydawca: WSiP
 - Format: 241x170x10mm
 - Język: polski
 - Liczba stron: 280
 - Rok wydania: 2021
 - Wysyłamy w ciągu: 48h
 - 
                    
                    Brak ocen
 - 
                    60,60złCena detaliczna: 69,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł
 
x
        
                    
                    
            Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
    sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
    zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
    serwisu specjalnego,
    sztuki barmańskiej,
    obsługi gości hotelowych,
    organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.