Najlepsze przepisy na pączki i faworki
-
Autor: Opracowanie Zbiorowe
- ISBN: 978-83-7839-690-1
- EAN: 9788378396901
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Prószyński i S-ka
- Format: 14x20 cm
- Język: polski
- Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
- Liczba stron: 176
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
7,23złCena detaliczna: 11,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,23 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Trochę pracowicie, ale za to jaka uczta dla domowników i gości. Pączki i faworki to wypieki, bez których nie można się obejść w okresie karnawału, no i w tłusty czwartek. Wprawdzie można dziś kupić gotowe, lecz nie równają się one z tymi, które zrobimy według przekazywanych z pokolenia na pokolenie przepisów.Nie oszukujmy się, sekretem dobrych faworków, pączków, racuchów, oponek, precli czy innych wypieków nie jest tylko przepis. Istotne są tajniki ich wykonania. W tej książce prezentujemy nie tylko przepisy na pyszne ciastka smażone, ale też podpowiadamy, jak je przygotować, żeby smakowały i cieszyły oko wszystkich domowników. Ten tomik, a w nim przepisy i rady pomogą Państwu w samodzielnym wykonaniu pączków, racuchów i faworków.